13 Kasım 2007 Salı

Pars Narkoterör için Uludağ Sözlükten Sesler :)

  1. osman sinav in yeni dizisi. pazartesi aksamlari kuzey ruzgari saatinde gosterilecekmis. az once show tv de fragmani gorulmustur.
  2. türkçe'ye yeni bir kelime kazandırma aşamasındaki yapım. narkoteror ne lan.
  3. yoksa kurtlar vadisi terör sallandırılınca osman sınav gündeme getirdi bunu mu koydu acaba diye düşündürten dizidir. nasıl bir yapım olacağı yayınlandıktan sonra belli olacaktır haliyle.
  4. ortalıkta ne idüğü belli olmayan onlarca dizi varken, bi sen eksiktin dediğim diziymiş. ulan hakikaten bunu yapanlar, bunların izlendiğine inanıyor mu? çok merak ediyorum.
  5. biraz faşizm , biraz şovenizm , azcık din iman , az da asker mafya, biraz karanlık işler kattı mı tutacak dizidir.

    osman sınav biliyor bu işi.

    ha şimdi biri çıkar der ki;
    osman sınav gerçekleri göz önüne seriyor,
    e çocuğum aziz nesin'de aynısı yapmaya kalktı alındınız ?
  6. günümüzdeki en güncel konu olan terörizm ve şehitlerden pay çıkarma yöntemi. zeki adam osman sınav.

  7. yukselen milliyetçilik dalgasıyla beraber rant amacı guden bir osman sınav şah eseri daha. hahaha yemişim ulan sizin şah eserlerinizi, ülke gerçeklerinizi, hiç mi vicdanınız sızlamıyor? toplumca büyük bir sınavdan geçtiğimiz şu gunlerde, insanların milliyetçilik duygularını reklamlara meze yapıp cebinizi doldurmaya. sanırım bugunlerde ekranlarda bir işin tutması için en basit formul nickimden asagi monsingiladbah'ın yukarıda yazdığı formul olsa gerek.

    çıkar şimdi üç beş hödük. dizinin başrol oyuncusuna özenir. olum biliyon mu bir kilo eroinle, 178.653 keleş mermisi alıyorlarmış, o mermilerle kaç mehmet öldürüyorlar biliyon mu? hadi gidek şu kanı bozuk, ibne kürtleri doğduklarına pişman edek...

  8. 4 filmlik bir proje olarak düşünülen pars'ın, 2008'de çekimesi düşünülen filminin adıdır.

    serinin ilk filmi pars kiraz operasyonu görüntü olarak çok iyi, gişe filmi olarak iyi, senaryo olarak normal, hikaye olarak iyi ancak, özellikle oyunculuk olarak kötü bir filmdi.

    2008'in ilk çeyreğinde ise, 2. filmin vizyona gireceği tahmin edilmekteydi fakat, dizi olarak karşımıza çıktı. osman sınav'ın show tv üzerindeki etkisinden midir bilinmez, yine kötü oyunculuklarla, yapmacık seslendirmelerle bezenmiş bir yapım olarak karşımıza çıkacaktır. acı hayat, pusat gibi seslendirme faciası, oyunculuk faciası olan ancak tribüne oynayan yapımların benzeri, tipik osman sınav yapımı olacaktır.

    ulan keşke, paraya pula göz kırpmayıp, kötü de olsa sinema filmi olsaydı bu yapım...
Kaynak : www.uludagsozluk.com/k/pars-narkoteror/

Hiç yorum yok: