22 Aralık 2007 Cumartesi

OYUNCULAR DA MEMNUN

Tatlı Bela Fadime dizisinin başrol oyuncularından Nehir Erdoğan ilk kez bir Karadeniz dizisinde oynadığını belirterek,Karadeniz, ülkemizin güzel yörelerinden biri. İnsanları inanılmaz hoş. Burada gerçekten çok hikaye var dedi.

Dizilerin sayısının artmasıyla doğru orantılı olarak Karadeniz'de çekilen dizi sayısının arttığını dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti:
Bu iyi de oluyor. Resim olarak, doğası, motifleri çok güzel. Burası tablo gibi. Kamerayı nereye kurarsanız kurun bir tabloyla, cennetle karşı karşıyasınız. Konakladığımız otel dağın zirvesinde bulunuyor. Dün akşam inanılmazdı. Sadece yağmur ve sis vardı. Sessizlik içinde bir gece geçirdik. Sanki Fadime, sislerin içinde harikalar diyarındaydı.Temiz havada kendimizi çok zinde hissediyoruz. Buralara küresel ısınma gelmeyecek gibi.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Berk Oktay da ilk kez Karadeniz'e geldiğini ifade ederek,Burası muhteşem bir yer. Burada dizinin çekilmesinden mutluyum. Keşke bütün bölümleri burada çekilse dedi.

Karadeniz insanının çok sıcak ve samimi olduğunu vurgulayan Oktay, Burada ne kadar insan tanıdıysam hepsi böyle. Diziyi beraber izlediğim arkadaşlarım;Muhteşem bir yer, oraya gideceğiz, kalabileceğimiz bir yer tavsiye eder misin; diyorlar. Buranın güzelliklerine gerçekten aşık oldum. Böyle yer dünyanın hiçbir yerinde olmaz; diye konuştu.

Hiç yorum yok: