5 Aralık 2007 Çarşamba

Derin dondurucuda seri bebek cinayeti

Ölen bebeğinin cesedini bir bavulda 5 yıl saklayan annenin sorgusunun ardından polis, derin dondurucuda ikinci bir bebek cesedine daha rastladı. Soruşturmayı derinleştiren Alman polisi üçüncü bir bebek cesedine daha ulaştı. .

Polis derin dondurucu içinde bulduğu iki bebek cesedinin de aynı anneye ait olduğundan şüphe ediyor.

Bebeğinin cesedini bir bavulun içine koyarak 5 yıl sakladığı olayının ortaya çıkmasından sonra tutuklanan kadın, polis tarafından serbest bırakılmıştı. Alman polisi derin dondurucuda bir bebek cesedi daha bulunca 28 yaşındaki Alman anne yeniden gözaltına alındı. Polis bu öğleden sonra yaptığı araştırmada derin dondurucuda üçüncü bir bebek cesedine daha ulaştı.

Geçen hafta ortaya çıkan olayda Almanya'da bir anne ölen bebeğinin cesedini naylon torbaya sararak bir bavulun içine koymuş ve 5 yıl boyunca saklamıştı. Anne 2002 yılında doğduktan kısa süre sonra ölen kızını bavula kilitleyerek akrabalarının garajına saklamıştı.

Polis cesedin ortaya çıkmasından sonra kadını ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklamıştı. Kadın bugün yine cesetlerin bulunmasından sonra gözaltına alınmıştı.

Almanya'nın Chemnitz şehrinde yaşayan 28 yaşındaki annenin iki çocuğu daha bulunuyor. Kadının tutuklanmasından sonra çocuklar akrabalarına teslim edilmişti.

Hiç yorum yok: